Massagepraktijk 
De Kleine Heerlijkheid

Massages

Ontspanningsmassage


Massagekadobonnen verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag.
Vermoeid? Stress? Gevoelige spieren? Niet lekker in je vel? Teveel in je hoofd bezig, geen tijd om zaken te verwerken? 

Maak eens tijd voor een heerlijke ontspanningsmassage. Massage brengt rust in je hoofd, even alle spanningen en gedachten loslaten. Ook je lichaam heeft er baat bij. afvalstoffen worden sneller afgevoerd, de doorbloeding wordt verbeterd en het geeft een gevoel van welbehagen. 

Rug-, nek-, schoudermassage 30 min.            € 27,50
Ontspanningsmassage 45 min.                        € 37,50
Ontspanningsmassage 60 min.                        € 47,50
Combi van diverse massagevormen 75 min.  € 55,00

Stoelmassage

Het voornaamste doel van stoelmassage is een goede doorstroming, ontspanning en voorkomen van klachten. 

In een korte behandeling worden op een speciale ergonomische massagestoel de voornaamste gebieden – rug, hoofd, schouders, nek, armen en handen – behandeld met als resultaat o.a. helderder denken,minder hoge bloeddruk, minder moeheid en minder slaapstoornissen. 

Stoelmassage 30 min. € 30,00

Hotstone massage

Een hotstone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme vulkanische stenen. De temperatuur van de stenen ligt rond de 50 graden.

Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam. Het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert organen en brengt het lichaam meer in balans. Bovendien is een hotstone massage een weldaad om van te genieten!

Hotstone massage 60 min. € 47,50

Winteractie (tot 15 maart 2018): van € 47,50 voor € 35,-

Voetreflex massage

Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. 

Als een orgaan of lichaamsdeel niet goed werkt, weerspiegelt zich dat in de voeten. Tijdens de voetreflexmassage worden de drukpunten in de voeten gestimuleerd waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken en de interne balans wordt hersteld. 

Voetreflex massage 45 min. € 37,50

Hoofdpijn- en stressmassage

Bij de hoofdpijn- en stressmassage worden de spieren van de schouders, de nek, de slapen, het gezicht, de schedelrand en het hoofd gemasseerd. Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van klachten. 

De hoofdpijn-stress massage is ook erg effectief voor andere uitingen van stress, zoals gespannen nek/schouderspieren, prikkelbaarheid, niet kunnen ontspannen, slecht slapen, oorsuizen en duizeligheid.

Hoofdpijn-stress massage 30 min. € 27,50

Kindermassage

Kindermassage is geschikt voor kinderen vanaf circa 3 jaar en leert je kind de indrukken die het overdag opdoet, te verwerken en los te laten. Het is zeker aan te bevelen voor kinderen met ADHD, ADD of PDDNos, drukke of stille, teruggetrokken of onzekere kinderen .

Kinderen die vaak klagen over vermoeidheid, buikpijn, obstipatie en/of hoofdpijn Kinderen met concentratieproblemen of faalangst Kinderen die snel boos of verdrietig zijn Kiinderen die in bed plassen of slecht (in)slapen.

Kindermassage 30 min.  € 30,00
(Binnen PGB-budget € 40,00)
(Altijd in aanwezigheid van een ouder/verzorger )

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap Is een uniek tijd waarin veel gebeurt in je lichaam. Hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je kindje. Hierdoor ben je sneller moe en krijg je vaak last van pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. 

Zwangerschapsmassage tijdens en na de zwangerschap helpt om deze klachten te verminderen. De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jezelf en je kindje. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt.

Zwangerschapsmassage 45 min. € 37,50

Zechsal magnesium

Meer info over Zechsal
Magnesium staat in de top drie van de meest essentiële levensbehoeftes van de mens. Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid, tegen stress, hoofdpijn en vermoeidheid, bij jeuk en huidproblemen, voor een goede hartconditite, soepele spieren en gewrichten en om beter te slapen.  

Heb jij een magnesiumtekort?
Om erachter te komen of je een magnesium tekort hebt, kun je jezelf de volgende vragen stellen:
  • Heb ik vaak last van kramp, pijnlijke spieren, restless legs?
  • Heb ik last van slapeloosheid, lusteloosheid of vermoeidheid?  
  • Ben ik vaak depressief, gespannen, ervaar ik regelmatig stress?
  • Heb ik reumatische klachten?
  • Heb ik wel eens hartritmestoornissen?
  • Heb ik regelmatig last van hoofdpijn en/of migraine? 

Als je meerdere van deze vragen met ja heeft beantwoord, is de kans groot dat je een magnesiumtekort hebt.
Share by: